Rólunk írták

Kiszabadultam a betegség poklából

“Ha megkérdezték volna néhány évvel ezelőtt, hogy mi a bajom, akkor az lett volna a legegyszerűbb válasz, ha azt mondom: minden. Gyerekkoromban a gyakori megfázásos betegségeimre azonnal antibiotikumot kaptam, így az évek során a májam rendellenesen megnőtt. Egyik betegségből a másikba estem. Kétszer volt vesekövem. Lényegében mindenre allergiás lettem, sőt, az orvosom azzal rémített, valószínűleg asztmás is leszek. A szemem több dioptriányit romlott egy éven belül. Irritábilis bélszindrómám is kialakult, ami azt jelentette, hogy folyamatosan hasmenés gyötört. A savlekötők ellenére állandóan fájt a gyomrom, refluxom alakult ki, rendszeresen feljött a számba a gyomorsav, ami borzasztó érzés volt. Egyre gyakrabban szörnyű fejfájás kínzott. Az életenergiám nulla volt, lehangoltnak és depressziósnak éreztem magam, azon gondolkoztam, vajon még meddig fogok így élni. A tanulás is nagy nehézséget okozott, képtelen voltam bármire is figyelni. Időnként pánik tört rám, hogy mi lesz velem. Reménytelennek láttam az életemet.
Amikor már minden mindegy volt, megismerkedtem az ősi tudással, az ájurvédával, és egy remek terapeutával. De nem csak megismerkedtem, hanem el is kezdtem alkalmazni ezt a nagyszerű gyógymódot. Miközben életmódbeli változtatásokkal szisztematikusan megtisztítottam a szervezetemet a méreganyagoktól, és szinte új testet építettem magamnak, megerősödött az immunrendszerem és fokozatosan elmúltak a betegségeim. Komolyan kellett küzdenem, tennem kellett érte, nem is keveset, hogy meggyógyuljak, de sikerült. Kimásztam a betegség poklából. Ma már egészséges és életerős vagyok, legfeljebb évente egyszer-kétszer kap el egy megfázás. Családom és gyermekeim vannak, boldog vagyok, és tudom, hogy a valódi egészség sokkal több, mint a betegség nemléte. Testi és lelki jó közérzetet, belső boldogságot is jelent. Mindenkinek, aki beteg, azt kívánom, hogy ne adja fel, hanem tegyen érte, hogy talpra álljon. Ha én meg tudtam csinálni, akkor más is képes erre. Csak akarni kell, és használni az Ájurvéda nagyszerű tudását, amely egészen reménytelen helyzetekben is képes arra, hogy helyreállítsa az elveszett egészséget.”

T. 40 éves, Szeged

Lefogytam és meggyógyultam az Ájurvéda segítségével!

Bárhogy is próbáltam, már évek óta képtelen voltam lefogyni, egyre rosszabbul éreztem magam a bőrömben, fáradt voltam, tompa és rosszkedvű. A koleszterinem és a vérzsírszintem nagyon magas volt, az éhgyomorra mért vércukrom pedig borzasztóan magas, 9.5 lett.
Véletlenül találtam rá az Ájurvédára, erre a nagyon ősi, de nagyon hatékony módszerre, és Pál Tamás ájurvéda szakértőre, aki hozzásegített ahhoz, hogy rendbe jöjjek. Meghatározta az ájurvédikus testtípusomat, készített egy állapotfelmérést, majd a többszöri találkozások alkalmával megtanította, hogy mely ételek, fűszerek, olajok kedvezőek számomra, és melyek azok, amelyeket kerülnöm kell. Követtem a tanácsait és azt a napirendet, amelyet javasolt. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Fél év alatt 12 kg-ot lefogytam úgy, hogy közben egyáltalán nem éheztem. A testem újra erős lett, izmos és szálkás, olyan mint húsz évvel ezelőtt. Megjavult a koleszterin és a vérzsír szintem, és az éhgyomorra mért vércukrom is már csak 4.5, ami tökéletes. Nincs szükségem inzulinra, sem más gyógyszerre, egészséges, fitt és kiegyensúlyozott vagyok. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek az Ájurvédát és Pál Tamás ájurvéda szakértőt, aki nem csak nekem, hanem már nagyon sok embernek segíteni tudott.”

Z., 54 éves

Meggyógyultam a gyomorfájásból és refluxból!

Évtizedek óta gyomorégéssel küszködtem, és mivel nem találtam sehol valódi megoldást, a bajaim fokozódni kezdtek. Közel tíz éve már nem csak égett a gyomrom, hanem a rengeteg sav szinte minden nap feljött, marta a nyelőcsövemet, sőt, gyakorta refluxot is tapasztaltam. Éjszaka arra ébredtem, hogy fuldoklom a sok savtól, és szinte egész nap köhögtem. Szinte már semmit nem voltam képes megenni, mert mindentől úgy fájt a gyomrom, mintha a pokol tüze égette volna belülről.
Hiába szedtem méregerős gyógyszereket és kerültem már szinte mindenfajta olyan ételt, amelyekről azt hallottam, hogy sok savat okoznak, nem javult, hanem egyre rosszabb lett az állapotom. Már lélekben készültem a gyomorműtétre, amikor megakadt a szemem egy hirdetésen. Az Ájurvéda ősi tudása és egy kitűnő ájurvédikus szakember, Pál Tamás segített abban, hogy rendbe tudjak jönni. Speciális életmódbeli változtatásokat vezettem be, átalakítottam a napirendemet és a táplálkozási szokásaimat. Magam sem hittem volna, hogy ilyen gyorsan jobban leszek! Az eredmény már egy hét múlva jelentkezett, néhány hét alatt pedig teljesen rendbe jöttem! Már nem ég a gyomrom, megszűnt a refluxom, nem ébredek fel éjszaka, teljesen jól érzem magam, úgy érzem, újra a régi vagyok. A férjem, aki eleinte szkeptikus volt, azzal bíztatott, hogy nem tudja, hogy mibe is fogtam, de csak csináljam, mert látja, hogy ez tényleg hatásos és jó dolog. Mivel neki is van jónéhány betegsége, a múlt héten már arra kért, hogy jelentsem be őt is egy konzultációra.

Mária, Szeged

Bikini kúra

Tartós fogyás Ájurvédával

“Hosszú ideje próbálkoztam már mindenfajta fogyókúrával, de sajnos nem sok eredménnyel. Általában, a kezdeti sikerek után még több kilót szedtem fel, mint amennyit előtte nagy nehezen sikerült leadnom. A jojó hízás tényleg rólam szólt eddig. De ennek most vége, mert fantasztikus eredményeket tudok felmutatni, amióta találkoztam az ájurvédával, és Pál Tamás ájurvédikus terapeutával.
Az ájurvéda hatékony módszer arra, hogy megszabadulhattam a felesleges kilóktól és a bennem lévő méreganyagoktól. És mindezt úgy értem el, hogy közben még egészségesebb is lettem. Az ájurvéda ősi tudás, közel ötezer éves, nem pedig egy, a manapság népszerű divat-diéták közül. Hatékonyságához semmi kétség sem férhet. Én magam is kipróbáltam, és nyugodt szívvel állíthatom, ha valaki csinálja, az eredmény sem marad el. Testtípus meghatározás és pulzuselemzést követően személyre szabott életmód programot és testtípusnak megfelelő diétát kaptam. Nem kellett éheznem, sőt, olyan ételeket, amelyektől erősebbnek, könnyebbnek, jobb kedvűnek éreztem magamat. Fűszerekkel, teákkal, és persze a személyre szabott táplálkozás segítségével, fantasztikus eredményt lehet elérni. Az ájurvéda a szervezet finom szintű működését képes befolyásolni, és az embert az egészség állapotába visszaállítani. Méghozzá úgy, hogy a bennünk lévő és minket felépítő és éltető belső intelligencia ismét elkezd jól működni. Az egész kezelés úgy van felépítve, hogy folyamatosan ezt segíti. Belülről áll helyre az elveszett egyensúly, és visszatér az egészség.
Egy hét alatt fogytam négy kilót, hat hét alatt nyolc kilót, két hónap alatt pedig megszabadultam 12 kilótól! És ami a lényeg, a szervezetem beállt az egyensúly állapotába, és már képes vagyok tartósan megőrizni a súlyomat. Amikor jöttem vissza kezelésre, frissen, üdén, jókedvűen, és persze szép új ruhában, csinosan, ragyogó mosollyal az arcomon, megkérdezte tőlem a terapeuta: Veronika, te ilyen jó csaj vagy? Én csak mosolyogva annyit feleltem: Igen, és képzeld, mostanában mindenki ezt kérdezi tőlem!”

Veronika, 25 éves